TVÅ SERUM

I samarbete med SwissClinic

Vinterkylan sveper in och efter en lång och kämpig graviditet och en förlossning senare så känns det som att det är dags att börja ta hand om sig själv igen och lyxa till det lite. Då fann jag två serum, ett för ansiktet och ett för kroppen – som ska vara bra för både bristningar och celluliter som jag fått endel sen graviditeten.

Ni ska dessutom få en smarrig rabattkod längre ner i inlägget av mig.

Det första är ansiktsserumet och det heter Reviving Face Serum och stärker samt vitaliserar huden, ökar fasthet och spänst tillsammans med en fin lyster. Men vad är det som gör det? jo, 5 hyalyronsyror och 5 peptidkomplex. Den passar alla hudtyper och går att spana vidare på hos SwissClinic här.

Sen har vi kroppsserumet, det förbättrar blodcirkulationen och boostar huden med ny energi. Eftersom att det är ett serum absorberas det snabbt av huden utan att kladda, me like. Kroppsserumet jobbar med ingredienser som Corallina, Pentavitin, koffein och mentol som med sina olika egenskaper kombinerade verkar dränerande på huden, boostar med antioxidanter, stimulerar blodcirkulationen samt hjälper till att reducera storleken på hudens fettceller. Jag har en hel del bristningar etc nu så jag ser fram emot att fortsätta med detta serum som ni hittar HÄR.

Nu till koden, med koden JEDLER50 får ni 50% rabatt mellan 15e till 19e november! Så passa på att klicka hem produkterna och unna er i höstmörkret. Länk till sajten HÄR.

Write a comment