VAD STYR JAG MED NU FÖR TIDEN?

Godkväll vänner! Efter en lång pause och flängande är det nog inte konstigt att jag inte känt mig så inspirerad sista tiden. Dryga veckor kvar nu till bebis är här och vi kör full rulle med företag, att försöka hinna med körkort (som måste tas i Kalmar) och flytta omkring på hotell och lägenheter innan vi får vår egna lägenhet – som förvisso behöver renoveras men det blir en annan historia det.

För drygt en vecka sedan nu hade vi vår sista natt på Scandic Foresta – Lidingö som vi bott på i över en månad, så vi firade det lite extra med att boka sviten. Bra avslutning. Tyvärr en sååååå tråkig händelse men det tar vi en annan dag.

Vi beställde hem lite mat från någon italiensk restaurang och som ni säkert sett på instagram så får ni i samarbete med Wolt en kod från mig som är JEDLER och ger er 50kr att beställa mat för i appen 🙂

Vi satt och badade där i seriöst 3-4h utan att röra oss ur fläcken. Snacka om att vi båda är gravida nu haha.. Tobias är skengravid helt enkelt, endast ca 2 veckor kvar till han börjar sitt nya jobb OCH blir pappa så jag antar att det helt enkelt är HELT okej att chilla när vi kan.

 Vecka 34 var kommen och det var veckan barnmorskan sa att lille C borde lagt sig med huvudet nedåt och som ni ser så flyr han omkring hej vildt som aldrig förr. Bilden till vänster är tagen på kvällen och den till höger är hur jag vaknade haha. Tydligen är det vanligt att man inte har lika starka sparkar osv nu men helt ärligt har han ALDRIG varit så aktiv och stark som nu. Sträcka på sig gillar han också, men vem gör inte det?

Vi har gjort ALLT för att inte samla på oss för mycket men det blev en hel del att flytta helt enkelt. Trött på att bo i take-away lådor och att inte kunna tvätta eller fylla upp sin egna kyl fick vi istället tag på en Air Bnb lägenhet i närheten som vi ska bo på resterande månad.

En av mina största cravings – grekisk sallad, det kändes SÅ SÅ bra att få fixa den själv i köket.

En annan kul sak är att jag lyckats lura in Tobias på Thai Boxning och lite annat trix. Innan jag var gravid och började flytta omkring så körde jag thai och jag ÄLSKAR DET, så jag är så glad att Tobias också verkar gilla det. Så nu kör vi faktiskt två PT timmar i veckan tillsammans, även om jag mestadels sitter på min foam roller nu för tiden. Herregud som jag längtar till att få träna. Inte gjort det ordentligt sedan julafton – NO JOKE!! Tappat det HELT, men jag har verkligen mått SKIT denna graviditet men det lär man väl glömma sen och hoppa på det igen. Kom igen Tobias det blir kul. hahah.

Mitt i allt börjar jag få lite panik över mitt hår med, det blir SÅ FETT nu när jag är gravid och växer som satan, mörkare än vanligt är det också så jag kryper redan på väggarna över att min frisör inte har tid för mig förrän 3 veckor haha, får se hur jag löser det.  

En sak som dock är RIKTIGT kul är att vi nu har expanderat teamet på INNOVEDIA med fyra vassa tjejer! Martina, Clara, Nina och Bodil. Bara i veckan nu planerar vi ett event åt ett makeup brand och två stora pressutskick för Lifesum och Pureness. Så himla kul! Nu börjar det hända grejer och folk vaknar till liv efter corona oroligheterna. Även om det såklart kommer vara tufft och oroligt framöver ett bra tag så känns det ändå som att man börjar förstå att, ja det kommer vara såhär nu. Bara att köra på och hitta nya vägar.

I dagarna hann vi även med en trevlig båtvistelse och middag på OAXEN Slip tillsammans med Anna och Martin. Blivit riktigt bortskämd med god mat på sistone, så lille C är en gastronomiskt skapad varelse deluxe.

SÖDERKÖPING

Denna vecka är vi i Kalmar för att kötta på i jakten på körkortet. Jag kör enkel och dubbellektioner varje dag och gör allt för att hinna ta körkortet innan C kommer till jorden. Mitt illamående är tyvärr inte helt åtgärdat nu heller och då jag inte klarar av att åka tåg eller flyg så hyrde vi en bil denna gång och har nu åkt riktigt långt. Mitt i allt fick vi riktigt tråkiga nyheter och fick kombinera resan med en begravning i Köpenhamn :/. Så i måndags körde vi från Stockholm ner till Söderköping för en glass-pause för att sedan ta oss vidare till Kalmar där jag hoppade av för en 100 minuters körlektion innan vi satte oss i bilen igen påväg ner till Köpenhamn där vi checkade in på ett annat hotell.

Skönt med bil så man inte behöver packa så smart. Gravidkudden med – viktigt! Min BFF! Ryggen mår så mycket bättre nu när jag kan krama om den hela natten. Tror vi var framme kring midnatt / halv 1 tiden och var hur trötta som helst. Tyvärr kunde jag inte somna direkt då jag börjat få det riktigt jobbigt med restless legs.

Tisdagen spenderades såhär. Mer behöver man nog inte säga 🙁 men det var en mycket vacker begravning.

Upp tidigt, redo för ny körlektion i Kalmar och mina ben höll mig vaken mycket längre än vanligt. Fyfasen alltså, inget kul alls. Dessvärre är jag så van vid dålig sömn nu att så länge jag bara behöver gå på toaletten 2 gånger per natt och inte vaknar 7-10 ggr så är jag glad även om det bara blir 5-6h ”sömn”, så jag känner mig väl förberedd för en liten gråtande bebis mitt i natten.

Även om jag somnade för sent så kände jag mig rätt ”utvilad” påväg tillbaka till Kalmar och redo för en ny körlektion – landsväg.

Idag fick jag ännu bättre sömn, kanske för att vi sover i en 140 säng och jag känner mig trygg mellan kudden och Tobias haha. Men det var tur det iallafall för idag gjorde vi något riktigt roligt på lektionen – motorväg! Snart redo för halkan helt enkelt. Börjar känna mig mer och mer trygg med bilen.

Testade enklaste modellen piller mot illamående – Postafen, och jag vet inte om det är tabletterna i sig som tydligen gör underverk eller om det bara är en bra vecka, men jag kunde till och med jobba i bilen idag. SKÖNT!!

Så efter dagens körlektion körde vi över till Öland – Borgholm för riktigt goda Crepes och lite sol med lite för mycket vind. En mysdag helt enkelt som avslutades på topp. SÅÅÅ GOD MAT. Länge sedan jag kände att japp, här snackar vi bra på mat. Borgholm hotell tror jag restaurangen heter, så nu kommer jag sova gott!

Det var all snabb-update för idag. Nu ska jag borsta tänderna och sova inför morgondagen som består av 2 st 100 minuters lektioner. Wish me good luck!

Xx

Write a comment