MINA FAVORITRESTAURANGER I STOCKHOLM

I samarbete med Friendspire

Att jag äter skagentoasts cirkus 5 dagar i veckan nu sedan jag kom hem till Sverige är ingen hemlighet. Det är en craving utan dess like, och efter att ha testat de flesta jag hittat i Stockholm måste jag säga att jag har en vinnare. Vau De Ville! Lite nostalgi med då jag beställde den på min första dejt med Tobias förra sommaren. Brödet är gott, smakar inte bränt smör utan lagom med smör och röran är precis som den ska vara tycker jag. Perfekt ute i solen!

Det är inte lätt att hitta de bästa restaurangerna, filmerna osv. Så jag vill tipsa om en ny app som heter Friendspire! Där kan man se sinna vänners ratings på barer, klubbar osv runt om i hela världen. Perfekt för dig som inte riktigt litar på google längre.

Här kan ni se mina ratings around the world:
https://0tsnb.app.link/IsabellaJedler

ENG:

In collaboration with Friendspire

It is no secret that I eat ”skagentoast’s” around 5 days a week now since I came home to Sweden. It’s a craving like no other, and after testing most of the ones I found in Stockholm, I have to say that I have a winner. Vau De Ville! A little nostalgia when I ordered it on my first date with Tobias last summer. The bread is good, does not taste like burnt butter but just right with butter and the mixture is exactly as it should be. Perfect out in the sun!

It is not easy to find the best restaurants, movies, etc. So I want to recommend a new app called Friendspire! There you can see your friends’ ratings at bars, clubs, etc. around the world. (AND MINE). Perfect if you not really trust google anymore.

Here you can see my ratings around the world:
https://0tsnb.app.link/IsabellaJedler

Write a comment