CITY STROLL

Inlägget innehåller betallänkar från Metapic och APPRL.

Hej på er! Nu får det banne mig räcka känner jag, otymplig, tjock och vätskefylld men glad ändå. Det har varit extremt svårt för mig senaste tiden att ”komma tillbaka” till livet i Stockholm efter så många månader i karantän och som illamående gravid. Men jag vet att jag blir mer produktiv generellt om jag bara smackar på med lite mer saker att göra istället för att bara chilla omkring vilandes i sängen mestadels timmar av dygnet tillsammans med Tobias. Så nu kör vi igen.

Jag tänkte börja blogga igen, även om det är vlogg man kanske borde köra på, men blogg känns mer som min grej. Det känns mer ”oskyldigt” i min vardag, när man hänger med kompisar etc. Min närmsta klick är inte speciellt intresserade i det där med sociala medier så att smälla upp en videokamera i deras ansikte varje gång vi hänger tror jag skulle vara svårt, men jag ska känna på den karamellen lite.

Tills dess tänkte jag helt enkelt försöka lite här igen, mest för min egna skull tror jag, för att det är så förbaskat kul att skriva av sig ibland och kika tillbaka i vardagen. Och sen kan man ju bomba på lite mer än på Instagram, så NU KÖR VI!

Jag tänkte börja med min outfit här för några dagar sedan som jag fått mycket frågor kring. Det ska funka att klicka både på bilden och i länkar för att komma till produlterna, och jag har ÄNTLIGEN hittat modellen på mina solglasögon från Gucci, så nu kan ni hitta dem också.

Klänningen är en ”vanlig” klänning från Bubbleroom som jag såg var på rea nu. I samarbete med Bubbleroom kan ni använda kod BELLA så får ni rabatt på sajten!

Write a comment