DOMÄNEN NERE – PRECIS SOM MINA RUTINER

Herregud alltså, allt har gått åt pipen senaste veckan och allt började med krångel med min domän, så jag har inte kunnat ta emot email sedan den 21e januari och jag hoppas verkligen det är åtgärdat snart och att jag kan få ta emot alla mail jag har missat. Som grädde på moset av allt har jag varit magsjuk – fresh! I know, TMI.

Allt började med en dam som kände sig sällskapssjuk, tobi jobbade mycket och skulle ändå åka iväg på jobb i London några dagar så då passade jag på att boka en biljett hem till sverige dagen efter MEN, då jag vaknade upp mitt i natten med värsta mensvärken så måste jag stängt av alarmet eller nånting och missade därför planet hem. Wihoo.

TRÅKIGT!! MEN på något sätt kanske det var meningen för sedan dess har jag mått skit, bara legat i soffan och försökt behålla maten typ men nu verkar det äntligen som att jag mår bra igen. Lagom till min b-day!

Men vi har hunnit med lite god brunch hemma – typ min enda syssla dessa dagar.

Och sen på kvällen tog Tobi mig till The Editon här i Abu Dhabi (Samma hotell som vi bodde på i Barcelona på vår ”första dejt”) Och åt middag. YUM! 

 That is pretty much it, och senaste dagarna har jag bara försökt att bli frisk inför morgondagen då jag ska åka till Dubai på mitt första ”bloggevent” och bo på Atlantis med Tobi som kommer hem från london, så himla kul!!

Nu hoppas jag att mailen kickar igång igen så inte kunderna undrar vad fasen jag håller på med. Hörs imorgon!

Write a comment