NYA MÄNNISKOR

Varmt välkomna till min nya blogg och min gamla goa domän. Idag har jag något att berätta. JAG SKA SOCIALISERA MIG! MED NYA MÄNNISKOR! Förstår ni! Kanske inte värsta grejen men det är lätt att göra det på hemmaplan, där man känner igen de flesta vatten och har trampat på stigarna förr. Men att vara i ett helt nytt land och träffa människor från flera hundratals olika länder i samma umgänge, ja då snackar vi nya stigar.

Framförallt tror jag för att det går så snabbt att ”glömma bort” engelska. Men som tur var brukar det gå minst lika fort att lära sig, och vad kan vara bättre övning än det här?

Imorse gick jag upp tidigt tillsammans med Tobi i vanlig ordning, däremot har jag bestämt mig för att dra ner tempot lite, helt enkelt på grund av att jag just nu kan det. Jag har rullat ihop de där snöbollarna och börjat putta ut dem över kanten ner för backen och om man har gjort snöbollen tillräckligt rund så rullar den ju förhoppningsvis tillräckligt långt av sig själv, och då finns det ibland inte så mycket mer att göra än att vänta på att de ska komma fram. Börjar man rulla på för många bollar så kan man enkelt glömma bort att ta hand om de som finns, och det känns väldigt onödigt just nu nu då det är mycket som ska falla på plats.

Nu till det sociala! Jag ska som sagt idag socialisera mig på en ny nivå. Jag ska möta upp en tjej från UK som bor i Dubai men är på möte på samma ö idag som vi bor på, så vi bestämde för att träffas. Så himla kul! Hon verkar vara en riktig bosslady och jobbar med media precis som jag.

Imorgon ska jag träffa några killar och deras fruar från Tobias jobb på middag. Så himla spännande! Där snackar vi en utmaning för min engelska om något, och jag som nu är inne i dag 22 på min nyktra period gör det inte riktigt så enkelt. Men so far so good. Precis som Lisa Anckarman sa på instagram för några dagar sedan, om något gör en rädd och man inte lyckas ta sig över rädslan, då får man göra det livrädd hahah. Så klockrent!

Write a comment