SOCIALISERING

God morgon tänkte jag skriva! Sen insåg jag att klockan var 16:05 här i Abu Dhabi och 13 i sverige. Idag har jag socialiserat mig! Så välbehövligt, känns som jag börjar glömma bort hur det var. Tyvärr åker Lina till Sverige imorgon, buhuhu och Tobi jobbar låååånga dagar denna vecka, sticker redan strax kring 7 och kommer hem 21 så vi har inte så mycket kul tid tillsammans just nu direkt heller för den delen och vi väntar fortfarande på att bolagsverket ska bli klara med vårt ärende med bolaget så finns inte supermycket att fixa att jobba med mellan 07-21 heller.

Blev så uttråkad att jag precis tänkte boka biljetter hem till sverige lite spontant men sen var dem onödigt dyra och skulle krocka med min nästa resa till sverige om bara 2 veckor så jag antar att man får göra det bästa av situationen och njuta av denna era också. Men idag är en bra dag! Lunch med Lina!

Lina är en svensk tjej som också bor här i Abu Dhabi nu som jag har några gemensamma kompisar med hemma i stockholm. Världen är liten! Men så glad att jag träffat henne. Idag möttes vi upp i andra sidan av Abu ifrån där vi bor på ett SUPERMYSIGT och fint ställe, allt var perfekt! Ska lätt åka dit i helgen med Tobi igen. Ska försöka ta lite mer bilder på utsikten nästa gång men titta bara så fint.

Sen åkte jag till kontoret som ligger ca halvvägs hem och där sitter jag nu, strax redo för ett telefonmöte med en ny kund. Så spännande! Men först, kolla lite resor till Dubai med Clara, hoppas på att hon och Eric kan komma och hälsa på oss snart 🙂

Write a comment