”HUR GÅR DET ATT TA DET LUGNT BELLA?”

Jaa ni, herregud hur går det egentligen. Jag tror helt ärligt att Abu Dhabi är lite nyttigt för mig. Att förutspå att jag har någon form av ADHD är inte något helt nytt för mig så därför är det nu många som undrat hur jag, som normalt far och flänger till 1000 ställen på 3 timmar och måste fylla mina dagar med en miljon saker och människor klarar av det ensamma livet här för tillfället. Man kan väl lägga upp det som så att jag räknar timmar till jag får åka hem till mina älskade vänner och business partners. SAKNAR DEM SÅÅ! Helt sjukt.

Nu har jag ju ett kontor här, vilket är skönt, MEN det är inte direkt som så att jag sitter och pratar med någon, alla andra som har kontor här är medelåldersmän och det roligaste någon sagt so far är ”hej, vilket språk talar du?” Jag: hehe Svenska, Han: ”wow coolt lät som tyska, hejdå”.

Imorgon har jag tvingat iväg Lina på en lunch så det ska bli kul! Har försökt med Tobi i två dagar men han är fast med jobb, kanske är det också bra att hänga med någon annan än Tobi snart för att inte börja utsätta relationen för fara haha. Öven om det typ går lite läskigt bra för att sitta ihop hela tiden. Så himla skönt att känna: WOW, jag är fan i en hälsosam relation. Coolt!

Write a comment