VI HAR BLIVIT MED KONTOR!

Ett steg bak, två steg fram! Det är något man får räkna med ibland men hellre det än ett steg fram två steg bak eller vad säger ni? IDAG HAR VI BLIVIT MED KONTOR!! Längtar tills vårt namn har gått igenom patenten till fullo så jag får dela med mig. Men det dröjer nog inte många dagar hihi.


Som sagt, vi signade papperna idag till vår första lokal och jag är sååå lycklig. Vårt Stockholmsbaserade kontor på 78m2. Vilket kap! Älskar att arbeta med business partners med samma visioner som mig och med kompletterande sinnen. Nu kan det roliga börja på riktigt. Nycklarna får vi på fredag och då sätter grabbarna igång med rivningsarbetet så att lokalen blir som bilden till vänster. Bra va?! Snacka om att ha något riktigt bra att se fram emot. NU KÖR VI! 15 inbokade möten och 4 signade kunder INNAN bolaget ens fått ett offentligt namn. Otroligt glad och tacksam!

SÖKER DU PRAKTIK INOM DIGITAL MARKETING?

Letar du praktik så kanske vår mysiga inspirerande arbetsmiljö kan vara något för dig? Maila mig på isabella@isabellajedler.com med rubrik PRAKTIK och en kort beskrivning av dig själv och det du brinner för så tar vi det därifrån. Start för praktik blir 2 mars och vi har plats för 2 st till en början. Passar dig som är intresserad av/pluggar Sociala Medier, Digital Marketing, Content Production (Foto & Film).


Nu till steget tillbaka, jag var förbi WeWork här på ön idag och W O W !! Alltså helt sinnessjukt fint kontor jag skulle ha här med riktigt många trevliga öppensinnade människor MEN, jag behöver en licens. Som det verkar nu skulle en sådan licens kosta ca 100 000 SEK men jag håller dialog med dem så får vi se vad det rinner ut till. Annars får jag helt enkelt jobba ifrån lobbyn som jag gjort nu, vi får se, jag håller tummarna!

2 kommentarer

  1. Vad hände med instly du o en kvinna började med?? :O gillade ju det massor!

  2. No worries detta blir 10.0 😊 hon förstörde allt tyvärr

Write a comment