RÄDDA MISSFÄRGADE TÄNDER

I BETALT SAMARBETE MED SMILEO


För någon månad sedan höll jag och Carro i ett event ute på vackra Ruin Retreat där vi också passade på att ha lite SPA treatment ”hemma” tillsammans. Vi fick testa Smileos två olika blekningar, en som känns mer som en klassisk blekning med lampa och hela kitet och en som jag tycker är sååå smidig att ta med sig på resor etc för att fräscha upp färgen lite efter de där glas rödvinen.


Allt jag gör är att borsta tänderna med vanlig tandkräm först och sen borsta med aktivt kol i någon minut.

Produkt här: https://thesmileo.com/sv/aktivt-kol-blekningspulver/

Det blir som svart tandkräm ungefär och tar bort beläggningar etc riktigt smidigt.


Vill inte vara ofräsch egentligen och visa upp mina tänder innan hehe men kände att det var viktigt att göra det ändå, detta är alltså efter en endaste tandborstning. Äckligt att man nästan ser beläggningar på första förebilden trots att jag hade borstat tänderna.


Vill ni testa ni också så kan ni använda er av koden: isabellajedler10 och samtliga produkter finner ni här: https://thesmileo.com/sv/

Om ett par veckor ska jag visa er hur den andra blekningen funkar, som jag är taggad!