PRAKTIK I SANN START-UP ANDA

Söker du praktikplats så kan vi ha en öppning för dig!

Om bara ett par veckor lanserar vi och idag fick vi nycklarna till vårt Stockholmsbaserade kontor inom tullarna på hela 80m2. Men vad är det vi gör egentligen?

I väntan på att det sista ska registreras med bolagsverket så kan jag tyvärr inte avslöja allt för mycket här på bloggen ännu men jag ska göra så gott jag kan för att beskriva oss och vad vi gör.

Det nya bolaget grundas av 3 marketing nördar som inkluderar mig, Felix Lignell som tidigare varit på Universal Music i 6 år och hjälpt globala artister samt John Andersson som ni säkert känner igen från Barebells, Vitamin Well etc.

Vi hjälper företag att lyckas med sina digitala strategier, marknadsföring och PR.

Letar du praktik så kanske vår mysiga inspirerande arbetsmiljö kan vara något för dig? Maila mig på isabella@isabellajedler.com med rubrik PRAKTIK och en kort beskrivning av dig själv och det du brinner för så tar vi det därifrån. Start för praktik blir 2 mars och vi har plats för 2 st till en början. Passar dig som är intresserad av/pluggar Sociala Medier, Digital Marketing, Content Production (Foto & Film).

Write a comment