EVERYDAY IS MY BIRTHDAY


Några dagar ”ledigt” från våra jobb = mycket kul trots en liten del jobb men gud vad kul vi lyckats ha det emellan. Hur kan allt vara så bra? Mycket skratt, mycket kul och 110% ren kärlek och välvilja. Hur fint är inte det?

Igår tog Tobi med mig ut på en liten ”casual” tour som slutade i Abu Dhabi marina bland fina båtar i en vacker hamn. Det är ganska långa avstånd till allting här så det är tur att jag har en sån bra chaufför hehe.

_ _ _

A few days ”off” work for both of us equals a lot of fun! How is it even possible to feel this good? We have so much fun together, 110% pure love and kindness. Isn’t that amazing? I am so truly thankful for these days.

Yesterday Tobi took me out for a little ”casual” tour to Abu Dhabi Marina where we were surrounded by breathtaking yachts.

As there is quite a distance between the different places here, I am also spoiled with a handsome driver – could not get better than this.


Vi lovade varandra att inte dricka alkohol efter nyår och so far so good. Kändes lite konstigt att sitta 2 h i en bar och dricka mocktails MEN förvånansvärt trevligt även om det såklart hjälper att man är gift med den andra personen vid baren haha. Men det tycker jag är så skönt med att nu bo här i Abu Dhabi, att inte automatiskt få den där sucken från andra sidan baren när man beställer alkoholfritt, typ som att bartendern direkt tänker ”jaahopp då tjänar vi inga pengar på dem ikväll och kan lika gärna skita i dem resten av kvällen” men här får man inte den sucken och det underlättar ju såklart en hel del.

Tyvärr fuskade vi lite med gluten igår på den italienska restaurangen men i övrigt tycker jag det har gått väldigt bra också, vi älskar ju båda pasta men har nu köpt hem massa glutenfritt som jag gärna äter istället. Har bara känt av min livmoder två tre gånger nu sedan jag påbörjade min antiinflammatoriska diet men framförallt tror jag att det koffeinfria kaffet har hjälpt.

_ _ _

At NYE we promised each other to quit alcohol for a while and so far so good. It felt a bit weird to drink mocktails for 2 hours in the bar but It worked out super well. Maybe it would be weird if the guy next to me wasn’t my husband, but I think you get my point here. I love red wine and it feels so weird not to drink any on a special night like that.

Unfortunately, we ate a lot of gluten in the Italian restaurant but besides that, I think we are doing pretty well. We now have a lot of gluten-free pasta at home and I think it actually tastes quite similar to ordinary pasta. It has helped me a lot to not drink any caffeine these last months, I just hope it will last!! I am so tired of my pain.


Idag vaknade vi riktigt tidigt för att åka ut på äventyr! Ut i öknen för att köra fyrhjuling. Tobi frågade vad jag önskade mig till min födelsedag om några veckor men det känns bara så dumt, för helt ärligt känns det fasen som att typ varje dag är min födelsedag. Det är som att alla dagar är mina favoritdagar just nu. Den gamla Bella hade blivit rädd, men ikke den nya. Trots att man sedan liten flicka ifrån en småstad fått höra ”you can´t have it all” så har jag senaste året lyckats ändra det mindsetet till ”You can have it all”. Vad som exakt menas med att man kan ha allt betyder ju såklart inte att man kanske på riktigt kan bli president i USA imorgon MEN det betyder för mig att JOPP! Du kan vara lycklig.

_ _ _

This morning we woke up early for fun adventures! Tobi asked me what I wanted for my birthday and that got me thinking about how stupid that question felt. Because honestly, at the moment every day feels like it’s my birthday. The old Bella would tell herself ”You can’t have it all” but the past year I have changed my mindset to ”you CAN”. Maybe I would not be able to be Americas next President tomorrow BUT, it simply means, YES! It is OK to be happy. You deserve to be happy. You deserve to have fun, you deserve to have a loving husband and loving friends.


Nu är vi hemma igen på ön efter världens godaste libanesiska lunch. Dags för arbetsdagen att börja. Snart får ni se det nya bolaget jag gått och lurat på.

_ _ _

Back at home after the best Lebanese lunch ever. Time for today’s work! Hopefully you will see more of the company I have been working on soon.

4 kommentarer

  1. men åhvad kul att köra fyrhjuling!

Write a comment