Qasr Al Watan


Idag vaknade vi upp dyngförkylda, eller jag har ju varit det i några dagar nu men nu har jag dragit ner tobi i fallet haha. Men då han är ledig några dagar nu från jobbet valde vi att försöka utforska staden lite tillsammans så han tog mig till Qasr Al Watan. Så coolt!


Helt sjukt vilka majestätiska byggnader dem har här. Men det är väl ingen nyhet iof, men hela grejen med att utforska Abu Dhabi är det för mig, för det åker massvis med svenskar ner till Dubai men jag har sällan hört om Abu Dhabi vilket är synd för det finns så mycket att se här, i lugn och ro.

På plats tog vi en te så vi skulle kunna prata bättre och inte ha så ont i halsen haha, MEN det var riktigt gott te med tillsammans med en äpplepaj.

Efter några timmars promenad åkte vi till en fiskmarknad och satte oss på en liten restaurang vid hamnen för riktigt god lunch innan vi åkte hemåt för att jag skulle jobba lite och Tobi lagade middag. Tom kha gai, riktigt underskattad måltid.

Nu ska vi kolla på serien Messiah och äta lite mango sorbet. Vårt nyttiga liv får börja imorgon hehe.

Write a comment