ÄNNU ETT AVSLUTAT KAPITEL

Godkväll kompisar! Klockan är 23:16 i Dubai och jag ligger nerbäddad i sängen efter en dagstur med världens underbaraste danska gäng och en båt. Det har varit lite omtumlande senaste 24 timmar då det hänt något mycket tråkigt i Tobys liv, men vi försöker vårt bästa att leva på ändå och ta allting minut för minut som går och jag insåg precis att det egentligen finns två saker för mig att fira idag, så jag tänkte göra det med ett blogginlägg.

Innan jag berättar vad vill jag bara damma av de där rackarna! Hur bra kamera har inte min mobil hihih, som jag börjat älska den!

Okej okej, nu till the real deal. Först och främst så nådde min YouTube video 1 000 000 views idag!! HUR SJUKT!! Alltså det är så sjukt och surrealistiskt att det inte ens känns. Antar att jag får ta en minut imorgon igen och försöka låta det sjunka in. Jag ska hur som helst försöka köra lite mer YouTube nu iallafall.

Och nu till det viktigaste av allt!

JAG ÄR FRI!!!! Alltså känslan. Vad nu tänker ni, vaddå fri? JO, jag släppte ifrån mig min bebis idag, officiellt. INSTLY. Min älskade affärsidé och mitt älskade namn, som jag nu fick lämna ifrån mig till en person som absolut inte förtjänar det. Men thats life och det enda jag visste efter att ha försökt arbeta med en person i ett år utan framgång var att jag fasen är beredd att göra vad som helst och fasen förlora typ vad som helst bara jag slipper vandra på samma väg som människan i framtiden, och det behövdes göras nu.

Allt människan försökt att göra sedan dag ett är att glida på mig som en räkmacka och nu får människan fasen börja fiska och rensa själv framöver.

Vet man vad man gör så vet man ju också trots allt att det inte sitter i namnet eller bolaget utan det sitter i huvet.

Nu tänker jag faktiskt inte sitta här och snacka så mycket till men man kan väl kort och gott säga att människan jag drev bolaget med uppenbarligen inte är särskilt rädd om sitt rykte med tanke på hur extremt dåligt avslut människan valde att göra. Men det ligger ju inte på mitt karmakonto som tur var, och viktigast av allt efter månader av tvist är att människan inte är mitt problem längre.

Trots försök att behålla en konkurrensklausul mot mig så blev jag äntligen kvitt den och kommer nu satsa tillsammans med två riktigt tunga grabbar i branschen.

Det firar vi med lite fler bilder


Write a comment