IBLAND FÅR MAN


Hur fint är inte Abu Dhabi? Det är INGET filter på denna bild och den är tagen med en iPhone 11 MAX PRO som jag äntligen börjat tycka om.

Försöker göra allt för att känna mig effektiv men det går inte så bra just nu, eller jo, effektiviteten är bra men jag är fortfarande rätt låst och jag kommer berätta varför om några dagar när jag äntligen får och som jag stridigt. Det har varit ett jäkla skämt. Att man ibland inte bara kan se lika långt i förväg som jag kan haha. Men men, skam den som ger sig och nu äntligen har det löst sig på bästa sätt och precis genom den utväg jag såg för tre månader sedan fast med en aning mer osmärja. Skönt att äntligen kunna gå vidare i livet iallafall satt säga, och skönt att jag iallafall kunnat hålla diverse andra saker vid liv och att det hänt så mycket saker ändå.


Anyway, dagen påbörjades genom att möta upp Toby på ett morgonpass på gymmet och fortsattes sedan i egna äventyr. Dags att kliva ur sin comfortzone med andra ord och helt ärligt så har jag nog aldrig varit i ett land där jag känt mig så trygg. Ordning och reda.

Jag försökte hitta en fin bikini i både Dubai och Abu Dhabi utan att lyckas (YES! Jag glömde att ta med mig det från Sverige haha) så efter lite research åkte jag 2,5 mil till YAS mall som har ALLT. Där klev man in i de gamla goda butikerna Quicksilver och Billa Bong där man fann både bikinis och baddräkter som fick följa med mig till Saadiyat Beach Club.


Där mötte jag upp underbara Lina och hennes tre barn från sverige som bor här nu. Vi levde livet á la housewives of Abu Dhabi och har nog aldrig sett så många glada kvinnor dansa vid poolen som igår. Så himla kul att se!


Det gick absolut ingen nöd på oss och jag åkte därifrån med en rygg som en kräfta haha. GOALS! Ska på båtparty med Tobias och hans vänner på fredag i Dubai så tänkte att jag faktiskt skulle jobba lite på brännan igår men det gick ju sådär.. jag har nämligen en tendens till att tycka att solen är så fruktansvärt jobbig att jag sitter med ryggen mot hela tiden och därav inte får något mer resultat på framsidan än lite fräknar på ett kritvitt ansikte haha. Bättre lycka nästa gång! Får leta upp någon spraytan tjej här snart så man överlever.

NO FILTER!! FÖRSTÅR NI?!

Senare kom våra män förbi på en middag i närheten och jag somnade redan 22 igår, så är det någon som är redo idag är det jag! Nu jäklarns ska det mailas och donas. Ska nog ta tillfället i akt och spela in en YouTube video med.

2 kommentarer

  1. MEN vilka magiska bilder!!!!! <3

Write a comment