PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Plötsligt händer det! Efter att min förra video fick över 700 000 views vågade jag inte ladda upp något igen, men nu är det dags känner jag. Helt sjukt att det redan gått ett år sedan den lades upp och vad har jag gjort? Jo jobbat! Kanske borde jobba mindre och YouTubea mer hehe.. men vi får väl se. Oavsett vad så tar jag bort pressen från mig själv nu. Är det inte lite töntigt att sätta sådana spärrar för sig själv? Hur ska jag kunna lyckas släppa en sån video igen tänker jag?

Sen insåg jag att det faktiskt inte spelar någon roll, det är inte det det handlar om utan det handlar om att VÅGA! Så nu har jag gjort det igen, släppt en video på hur jag stylar mitt hår till vardags nu när jag har kort hår, och trots att jag kände mig så OTROLIGT rädd för att prata engelska igen så måste man faktiskt bara göra det. Hur ska man annars bli bättre?

2 kommentarer

  1. Ja! Äntligen <3 Jag gillar din youtube.

  2. åååh tusen tack fina!! <3

Write a comment