BACK IN THE SUN


Tillbaka i Stockholm efter några dagar hos pappa och Paula i norr. Åkte direkt från flyget till Elias som sköter min ekonomi för att gå igenom årsredovisningen. Äntligen börjar det bli ordning och reda på allt haha! Eller, ja de är det ju alltid med Elias men mer att det alltid är skönt att bocka av lite to dos osv. Vi firade att en låååååånnnggg och eländig tvist äntligen börjat gå mot sitt slut på NOI by Nobis som jag mer än gärna besöker igen.


Blev ett och annat glas vin till maten och sen var det dags att bära av igen, denna gång tillbaka till Dubai. Självklart ska man optimera tiden lite väl mycket ibland vilket resulterade i ett nattflyg -.- något man ångrade rätt rejält när man landade utan en blund och helt äcklig men det gjordes genast mycket bättre när man såg hur man skulle få sova samma kväll.


Kunde nog inte bli så mycket bättre än sådär vill jag lova och jag sov som prinsessan på ärten utan ärta den natten vill jag lova.

MEN! Innan man fick sova som en prinsessa hade vi bokat bort på At.Mosphere i Dubai som jag älskar, det är verkligen sååå fint där uppe! Däremot tror jag aldrig man vänjer sig vid de snabba hissarna här haha. Man vänjer sig fasen inte vid att ha en så snygg karl som jag har heller. Blir lika förvånad varje gång jag kramar hej till honom.

Jaamentjeeenaa liksom. Tur för mig att han inte har sociala medier hehehe. Skoja. Vore kul, one day maybe. Så han kan bli ”influencer” som mig heheh.

Efter en god natt sömn som en prinsessa var det dags att ta tag i hälsan och köra ett pass Barrys! Jag märker tyvärr inte någon jättestor skillnad efter år av träning MEN liten skillnad, ibland när jag typ ställer mig upp och tittar mig i spegeln så kan de hända att man märker en liten mer definierad muskel här och där men inte mer än så, antar man får skylla sig själv när ens näst största kärlek i livet är pasta och rödvin. Jag känner mig iallafall otroligt stark nu för tiden så det bådar ju gott för arbetet iallafall.

Write a comment