THE ANNUAL PURGE


Introvert eller extrovert? I have no idea. Rent spontant känner jag mig, och skulle identifiera mig som en introvert, men samtidigt finns det inte många saker som får min själ att skina så mycket som att vara omringad av människor jag tycker om. Det vill säga har jag svårt att tro att en introvert skulle älska att anordna fester? Samtidigt finns det inget som stressar mig mer än att behöva vara på en festival eller konsert, och därav skulle jag mer identifiera mig som en introvert. Jag blir trött av att mingla i nya miljöer men i gamla terränger glittrar jag, vad är man då haha?

Kanske spelar det faktiskt ingen roll vad man är, kanske behöver man faktiskt inte sätta etiketter på allt trots allt, kanske får man ibland bara vara helt enkelt.


Torsdagen invigdes med ett besök hos min bästa ByMelindaDaniel på salong Vitan där det blev en aning ljusare hår och mer markanta slingor. Vad tycker ni? Känns lite ovant men samtidigt så rätt! Då kul att jag typ aldrig får kommentarer om nya förändringar förutom min bästis Felix. Han märker fasen varenda liten detalj. Ny parfym och han älskar den, ny hårfärg och det första man hör är ”fasen vad fin hårfärg du har nu” . Får lita på honom helt enkelt.

Sen var det dags för min älskade plogen att fylla år. Hela 25 år. Ska bli lite skönt att inviga 2020 med tanke på hur hektiskt 2019 varit. Seriöst ALLA mina vänner har fyllt ”stort” av något slag. Antingen är det 30, 40 eller 25 så nu får de fasen räcka så man har råd med nudlarna i skafferiet. Skkkk.

Jag och plogen firade hennes dag hemma hos mig och jag var så glad för det. Snacka om en ära att får hosta en 25år dag sådär. Att få fixa, styra och ställa gör mig verkligen lycklig. Många kan tycka att det är jobbigt, typ en ansträngning att baka, fixa etc men inte för mig inte. Det är det bästa jag vet. Att få se någon man älskar skrattar är verkligen livet. Att ge bort 10kr istället för att lägga det på sig själv ger en verkligen glöd i själen. Don’t you agree?


Gulle Tobi kom på besök för min halloween fest som jag höll i tillsammans med Nina på Kasai och det drog vi ihop tillsammans med en middag på Grodan med Clara och Eric samt en och annan lunch på Hillenberg.

THE PURGE


Sen var det dags för dagen D. The Purge hemma hos mig. Älskar Elins sminkning!!


Fy fasen vilken känsla att få ha er vänner där på Kasai i fredags. Det betyder verkligen så mycket och är det något man aldrig någonsin får glömma så finnes det två ting. 1. Den som hjälpte dig ur en knivig situation och nr 2. den som försatte dig i en.

Mer är så behöver man faktiskt sällan komma ihåg
Efter en lyckad kväll drog vi vidare till Spy Bar och fy fasen vad dem är otrevliga är. Det är verkligen HELT SJUKT och jag förstår inte vad jag ens gjort där för att alla snackar fasen skit om dem nu för tiden på grund av deras otroligt otrevliga vakter vilket även stämde överens denna gång. Tänker fasen inte gå dit mer. So don´t, finns betydligt roligare ställen att slänga pengar på då vill jag lova.


Sen var det helt plötsligt lördag och min älskade mr T fick åka hem till Abu igen eftersom söndagar är som deras måndagar. Snacka om att man blir töntig när man älskar någon. Vem fasen åker fram och tillbaka till flygplatsen bara för att få spendera 30 min extra med varandra? Jo, vi uppenbarligen. Tur att det inte är långt kvar nu. Snart får jag äntligen bo med mr T och slipper denna härliga distans. Snacka om lyx! Det firar vi med en liten tur till norr imorgon och en tur till mr T på torsdag.

Sov så gott finisar!

1 kommentar

  1. Håret blev så fint 😍👏

Write a comment