TRÄNINGSRESA TILL MARBELLA

GODMORGON! Klockan är här 05:46, jag och plogen sitter på flygplatsen och väntar på att få gå på planet hem till sverige igen. Nu är man skapligt slut i musklerna hörni, men här kommer en recap! Ska bli bättre på att uppdatera mer men livet har kommit lite emellan nu kan man säga.

Vi åkte tidigt i torsdags efter hen hel dags letande efter halloween outfit på stan med Clara och Nina. Äntligen har jag hittat min outfit men behöver fortfarande hitta någon form av korsett eller dylikt. Temat är The Purge så har ni tips får ni gärna hojta till.


Har förövrigt fått min iPhone 11 MAX PRO nu men har då inte tyckt att den är så jädra PRO, så jag höll på riktigt på att byta med Felix så att jag skulle få ha min älskade X igen haha. Nu har jag dock börjat vänja mig och insett att det kanske är bättre med en PRO för mig ändå, bilderna tål att redigeras i på ett annat sätt med lightroom som jag använder men det negativa är att typ alla bilder om de inte är tagna i mörker blir dåliga med konstigt ljus.
Första dagen bjöd på Crossfit som alla i min närhet pratat så mycket om och, ja shit pommes. Här går det att träna hörni. Tyvärr var både jag och Plogen lite ringrostiga så vi tog det lugnt genom passen, men det kändes ändå bra att vara med i den mån man vågade och jag kan lova att jag har en hej dundrans träningsverk så jag undrar hur de andra känner sig nu haha.

Första kvällen stannade vi ”hemma” och åt med gänget så att vi vaknade fit for fight till andra dagen. Det behövs när man kör två crossfit pass om dagen vill jag lova.


Sen hann vi med lite solning! Så intressant att man här behövde vara ute i solen i typ 1 timma innan fräknarna kom fram men i Abu Dhabi blir man knappt berörd av solen på en vecka.

På kvällen bestämde vi oss för att utforska staden! Vi hade den bästa guiden och blev upphämtade för en dunderkväll. Jag tror inte det fanns ett enda ställe vi missade. Vi åt middag på Breathe och drog sedan vidare på diverse ställen som Mosh och La Suite.

Snacka om att Marbella verkar vara the place to be om man är en silverräv som vill ragga på småtjejer. Helt sjukt. Kändes faktiskt en aning snuskigt..Helt slut efter det där passet. Skulle jättegärna vilja åka igen och hoppas på att vara helt frisk så man vågar ta i lite men med en kronisk inflammation i livmodern så är det nog att hoppas på lite för mycket :/


Jag och Plogen hade trots allt mycket träningsverk och bestämde oss för att strunta i sista passet och vila. Det var nog bra det tror jag och mådde riktigt bra inför gårdagens middag på nyöppnade BOHO club. Vi drack goda viner och åt en god middag. Så bra styrt av Train Marbella och Pro! Brands.

Nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem till rutiner k några dagar för det behövs. ​Sen kommer Tobias till mig på torsdag och jag längtar SÅ mycket. Alltså helt stört. Fatta vilken dröm att få vakna upp med honom bredvid sig typ varje morgon sen. Då finns det inte mycket att klaga på inte.

1 kommentar

Write a comment