A FEW DAYS WITH YOU


Tiden går minst sagt fort när man har roligt och det hade jag även denna gång. Så skönt att ha något konkret att se fram emot. Så kul att jag verkligen ALLTID tyckt folk e störda som påbörjar distansförhållande, så gör jag det själv haha. Det är verkligen bland det svåraste jag gjort.

Tur att Mr T var beredd att visa lite extra i början att man faktiskt kunde få det att funka. Är verkligen evigt tacksam nu att vi inte gav upp och nu verkligen kommit så långt att man verkligen satsar. Jag märker ett helt annat lugn i kroppen sedan jag släppte efter och sa, nej du nu flyttar jag till Abu 😂 tur han tar emot mig 🤷🏼‍♀️😂😘

Jag landade ca midnatt i Dubai och sååå söt han är så kom han och hämtade mig i taxi från Abu Dhabi, det är verkligen såna saker som gör att pluskontot överstiger till en riktigt bra investering känslomässigt hos mig haha.

Första dagen var torsdag, och det är som deras fredag och deras söndag är som måndag. Så jag jobbade i vanlig ordning från Mr Ts lägenhet medan han jobbade från, jobbet.

Sen tog vi en taxi till en restaurang som jag aldrig ätit på förut som var sååå bra. Förstår hypen. Hakkasan. Y U M !

Vi stannade kvar där på några drinkar och åkte hem för att sova tidigt.


Saadiyat Beach Club

Fredag innebär ”lördag” och vi båda var helt slut! Visade sig att vi sov till typ halv 1, hur man nu kan göra det, men tydligen välbehövligt.

Brukar ALLTID vakna kring 8-9 oavsett när jag somnat kvällen innan så jag antar att jag just nu befinner mig i en fas i livet många kallar zen mode.

Sen åkte vi till Saadiyat Beach Club och tog några drinkar. Såå mysigt, helt sjukt hur vackert det var där, speciellt när solen började gå ned.

Dagen gick rätt långsamt faktiskt, så vi hann gå ner till nyöppnade Waitrose och köpa lite middag inför kvällen. Så mysigt med en hemmakväll, jag uppskattar verkligen att få vara hemma och göra exakt vad man vill, även om det såklart också är hur mysigt som helst med restaurang med.

Känner mig verkligen så lycklig just nu. Allt är typ perfekt. Så snälla, om det är en dröm, väck mig inte. Allt har en perfekt balans mellan det man väntar på för utveckling och den stabilitet man har. En perfekt balans mellan det mesta med en pojkvän jag inte ens kunde tänka på för ett år sen.

Testade även lite saker till min och Ninas årliga halloween fest som tobi kommer på. Ser verkligen fram mot halloween, det är något speciellt med att få klä ut sig! Ellerhur! Vänta ni bara till ni får se det jag och Nina ska vara 🙂

Underbart är kort, och igår gjorde vi faktiskt inte så mycket mer än att ta en liten lunch i gallerian, inhandla taco och vara på spa. Det kan dock ha varit bland den sjukaste massagen jag fått. Var i Zen mode flera timmar efter. Tur är det för nu sitter jag efter 4h sömn på flyget mot Sverige igen, men jag känner mig faktiskt inte trött, så idag ska jag försöka fixa lite hemma och sen ha myskväll hemma hos Roxy. Så mysigt! Snacka om att man dör för lite bebismys!

Designa din bloggvälj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; ”peka o klicka”Klicka här

8 kommentarer

  1. Vad jobbar Tobi med? 😊

  2. Så himla härliga bilder 😊

  3. Hej fina Bella! Undrar om du skulle kunna berätta hur du kände igen känslorna av att M inte var den rätta längre? Uppfattat det som att du till en början såg honom som livets kärlek, men när du slutade känna detta och hur var det då? Tog det lång tid att erkänna för sig själv? Samt hur var det när du accepterade det osv?

    Du är grym och så inspirerande!! Heja!!

  4. Men asså wow vilka bilder! Älskar det <3

  5. Helt ärligt så var jag aldrig riktigt lycklig med honom innerst inne. Jag hade känslor för M absolut och på något sätt kändes det mer som att \”det spelar ingen roll vad han skulle göra för jag skulle aldrig kunna lämna honom\” men när jag insåg att jag älskade mig själv mer än det så försvann allt som tur var och jag kunde gå vidare i livet och hitta riktig kärlek, jag antar att det tog för lång tid att erkänna det för mig själv samt att acceptera att jag förtjänade bättre. Jag måste haft någon form av självhat helt enkelt som sa till mig själv att jag inte förtjänade bättre.

Write a comment