BLOPPIS

Ut med det gamla, in med det nya.

Ibland får jag tuppjuck och känner för en rensning. Något jag känt ca 14 skänkta flyttkartonger nu på 5 månader. Efter att ha bott i samma lägenhet i ca 2,5 år med en stor garderob och mycket förvaring spelar det typ ingen roll hur mycket man rensar, för det känns aldrig som man har mycket saker ändå. Men det har jag fått känna på sedan jag flyttade. Jag trodde inte att jag hade så mycket saker, men det hade jag och har därför rensat något otroligt senaste månaderna.

Generellt är jag ingen person som samlar på mig en massa saker, men nu har jag insett att även jag behåller onödiga saker för att jag inte vet vad jag ska göra av dem. Så nu, idag fick jag tuppjuck och tog tag i problemet. Ut med det gamla, in med det nya. Nu struntar jag fasen i värdet på mina saker, bara jag får bli av med gamla saker kopplade till gamla Bellis, för nu är det nya tider på ingång, och jag vägrar vara en samlare längre.

Vad har fått mig att vilja göra detta, jag som precis stabiliserat upp ett fungerande hem åt mig själv och lagt ner vansinnigt mycket pengar på flyttar hit och dit? Jo, det ska jag berätta för er, men inte än. Det får jag göra om ca 2 veckor, men tills dess kan jag såklart ge lite hintar. Men jag kommer flytta.


Jag är redan uppe i ca 3 flyttkartonger med saker jag kommer skänka – igen. Samt några påsar som jag kommer skicka till Sellpy, men sen sparade jag några guldkorn till er, som jag tror att ni kommer tycka om, som jag inte ens använt mer än MAX 1 gång sjukt nog. En liten bloppis helt enkelt.

Kommentera nedan i kommentarsfältet så tar vi det därifrån om ni vill ha något.

BLOPPIS

PREMIUMM


BODA SKIN – strl. S Jacka, rosé guld dragkedjor. Oanvänd. Nypris: 4 500 SEK


GUCCI – T-shirt strl. xs Nypris: 4 200 SEK


ALEXANDER MC QUEEN – strl. 39, använda en gång. Nypris: 12 000 SEK


BARBOUR – strl. xs Nypris: 2 500 SEK


LOUIS VUITTON – halsduk ONE SIZE Nypris: 4 500 SEK


JOFAMA – Strl S Mocka Nypris: 3 000 SEK

MELLAN


STEVE MADDEN – Oanvända Nypris: ?


DRY LAKE – Nypris ca 1 500 SEK


DRY LAKE – Nypris ca 1 500 SEK


BELLA LUCCINA – Nypris ca 2 500 SEK


Happy Holly – Nypris ca 1 000 SEK


KAROSZKA – Nypris ca 1 000 SEK

Nu har ni lite att bita i till min Sellpy store kommer upp, som för övrigt nu för tiden tar sjukt lång tid, verkar vara väntetid på typ 3 månader haha.. men den som väntar på något gott!

Xx

64 kommentarer

 1. 2500 kr for halsduk

 2. 1900 på Boda Skin skinnjacka

 3. Gucci tshirt 900:-

 4. Lv halsduk 2600

 5. Storlek på Steve Madden-skorna?

 6. Hej,

  vad är det för storlek på Happy Holly-jackan i fuskpäls samt de två fuskpälsarna från Dry Lake?

 7. Ljusa Dry Lake fuskpälsen. Intresserad om storleken är runt Small.

 8. Hej!
  Är jätteintresserad av happy holly jackan och även jackorna från dry lake. Vad är det för storlek?

 9. Hej! 😃 Det är storlek Small

 10. Hej det är storlek small 😃

 11. Hej! Det är storlek small 😃

Write a comment