STOCKHOLM – LUCCA – KÖPENHAMN

STOCKHOLM


Stuffs that matter. ART.

Kan man göra mer cheesy stuffs än såhär? Tobias ville måla med ljusa färger medan jag helst av allt målar med svart. Han målar strukturerat och jag kastar glitter över hela tavlan när han är klar. Vi är som dag och natt ibland men det är nog därför vi kompletterar varandra så bra.

En strukturerad akademiker och en galen orädd entreprenör.


Champagneprovning från Champagne of Sweden hemma hos mig, blev väldigt imponerad av Tobias i vanlig ordning.

KÖPENHAMN


Dags för mig att få se lite mer djup av Tobias och fick träffa många av hans vänner och syster i Köpenhamn. Wow vilken mysig stad. Tobias har tidigare nämnt att han en dag skulle kunna tänka sig bo där igen och efter det besöket var jag beredd att hålla med.

Så spännande att få spendera såhär mycket tid tillsammans. Jag var faktiskt lite orolig innan sommaren, om vår kärlekshistoria skulle sluta nu när vi skulle spendera en månad tillsammans? Så lång tid hade vi aldrig varit tillsammans, skulle vi tröttna på varandra nu? Nope. Snarare tvärt om – såklart.

Fashion Week i Köpenhamn

Lika söt som alltid så kom T upp med frukost till mig medan jag stressat och trött sminkade mig. Snacka om att jag har varit i girlfriend heaven i somras. Tråkig som jag var behövde jag jobba en hel del men bra pojkvän som Tobi är gav han aldrig ens en min.

LUCCA


Fasen vad kär jag blev i mr T efter Lucca. Allt var bara så perfekt på alla plan och saker började hetta till. Framtiden, hur ser den ut? Vem flyttar vart? Vad är planen? Ville han nöja sig med distans?


Så magiskt vackert överallt. Jag verkligen älskar Italien och bara måste ha en liten gård där en vacker dag.
Allt kommer lösa sig och jag älskar dig så mycket.

Tack för världens bästa sommar.

Write a comment