ELDPROVET

Nu jäklar ska jag få chansen att trycktesta Tobias. Jag hade precis flyttat in i min nya lägenhet och allting var bara allmänt kaos. Check. Nu var det dags för eldprovet. Skulle mina vänner tycka om honom? Skulle han funka på ett bloggevent och skulle han engagera sig i mitt riktiga liv?


Vi mjukstartade med en middag hemma hos mig från Wolt med lite rödvin. Så mysigt och så sjukt att se honom i denna kontexten, hemma hos mig. Vilken grej! Dagen efter hade jag bokat in oss på en frukost på The Nest som var hur mysig som helst, och sen trycktestade jag honom lite till. Vi promenerade genom hela stan och tog en taxi tillbaka hem innan han skulle få träffa de vänner som var hemma i Stockholm. Allting funkade så himla bra och han var hur gullig som helst. Hjälpte till med de mesta och funkade så sjukt bra ihop med mina vänner också. Jag blev så otroligt glad av att se honom i den kontexten och att allt funkade så bra.

Han verkligen engagerade sig och var typ mer pådrivande att få träffa dem än jag själv var. Check.
Jag fick min nutellamacka! Låter kanske lite konstigt men att se Tobias kaosa i köket och stöka ner har aldrig gjort mig så glad. För inget gör mig mer stressad än människor som måste göra exakt allting perfekt hela tiden.

Självklart och uppenbarligen älskar jag det också så muppig jag är som alltid ska rätta till servisen på restaurangen så att allting ligger perfekt koordinerat, men ibland vill jag få lite skit under naglarna också.


THE FINAL TEST.

Influencer event. Jag trodde helt ärligt att han skulle bli helt stressad med tanke på hur rädd han är för sociala medier, men även det funkade utmärkt och när han åkte hem igen så var jag lyckligare än någonsin. Tänk att vi funkade så bra även i denna kontext.

Write a comment