LONDON – part 2
Första resan som ett riktigt par. Vi sågs i London igen och gjorde diverse roliga saker. Fick träffa några vänner till på ett födelsedagsfirande och deala med lite inre osäkerheter.
Klart man funkar tillsammans på 5-stjärniga hotell och fina middagar, men älskar han mig för den jag är på riktigt? Kommer han tycka om mig lika mycket när jag vinglar in hem lite senare än vanligt och väcker honom för en nutellamacka utan tallrik under?

Kommer han tycka om mig när han inser att jag kanske inte alltid ens uppskattar fina middagar och ibland bara vill äta burkmat i soffan. Kommer han tycka om mig när han förstår hur flummig jag är och att jag är uppväxt bland björnar i skogen. Eller när jag kommer få mitt första breakdown och gråta för att jag känner mig ful? Only time will tell.

Write a comment