LONDON – Andra dejten


Tobias hade en affärsresa till London inbokad så jag åkte dit. Fortfarande rätt osäkra på allt kampade vi kort och gott om det mesta tror jag haha. Så är det ju alltid när två människor möter varandra, en form av maktkamp mellan att känna kärlek och att vara stark.

Egentligen tycker jag att ordet stark är fel ord här, eftersom att det egentligen handlar om en ren svaghet att inte våga släppa in en annan människa i sitt liv till 100%. Men jag tror att allt också från min sida handlade om tanken av att redan vara inne i en seriös relation. Var jag redo eller hade jag kastat mig in i något lite väl förhastat?

Vi hade ju dejtat för tre år sedan och jag visste att det alltid varit något speciellt med Mr T men, skedde saker lite väl fort? Kände jag honom på riktigt? Och framförallt, kände han verkligen mig? Eller var han kär av en bild av vem jag var? Kanske var han kär i en tjej som inte fanns?


Det kändes lite konstigt att inte våga dela med mig av livet lika mycket som jag var van vid att göra, för att jag visste att Tobias var livrädd för sånt här och där var han, kär i en influencer hahahha. Stackarn. Som grädde på moset blev det superspännande med mr T och två skvallerbloggar började nysta i mr T.

Vi träffade upp några av hans vänner efter sista middagen och drog ut på lite nattklubbar. Ångesten började bli brutal för mig som lovat mig själv att aldrig någonsin inleda ett distansförhållande, och idag skulle han åka hem igen.

Frågan kom på tal på riktigt i taxin påväg till hotellet innan han skulle åka till flygplatsen. Vad är vi?

J*VLA SKIT. Tänkte jag hahah.

Han var lika bestämd som senaste månaden. Han kollade på mig och sa att han visste att han bara ville ha mig, och jag gav efter. Kampen med mig själv var över. Jag hade precis gett upp och insett att jag var kär.

Vad hade jag nu gett mig in i?

Write a comment