KULHIPPA

NU VAR DAGEN HÄR! MIN SLUTHIPPA. Tyvärr hoppade några från klanen av eftersom det längre inte var en möhippa, men jädra va kul detta skulle bli. Min Sofi och Ninis.


Första dagen i Warsawa, wow! Så fin lägenhet vi hyrde och allt var så fint och billigt. Man levde verkligen som en miljardär där haha.. Tre damer i sina bästa dagar med sånt flyt. Jag pratade med mr T varje dag men vi hade inte sagt något speciellt mer än att vi bestämt oss för att ses i London helgen efter. Spännande.

Sjukt nog fick jag ett meddelande från en kille första kvällen som var vän med vår gamla vän i LA Jeff. Han var där med någon filmproducent från Game Of Thrones och hade själv medverkat i filmen. AADVENTURE! ”Girls, I got you covered” skrev han bara innan vi bestämde oss för att träffa upp dem på lite drinks. Så trevliga att vi hängde med dem på någon privat hemmafest med alla polens största skådisar och kändisar – tydligen haha. Inte så poppis bland tjejerna tyvärr.. Tror dem var lite sura att de släpade med sig tre tjejer från Sverige och festen var minst sagt kryssad. Så vi gjorde annat tillslut och drog iväg på egna roligare äventyr.

Vi njöt av det bästa Warsawa hade att erbjuda och gled runt på diverse goda restauranger. Mums!

Sista kvällen bestämde vi oss för en restaurang som hette Zoni, wooow! Det här skulle bli en alkoholfri och mysig kväll för vi skulle upp och flyga rätt tidigt morgonen efter. Trodde vi ja!


Vi har precis beställt in ca 7 varmrätter utan att överdriva då ett killgäng om ca 9 grabbar kommer in kring ett runt bord bredvid oss. De spelar in en massa roliga videos med hästhuvuden och jag och nina håller på att dö av garv då vi gjorde exakt samma sak för tre år sedan i samma hästhuvuden.

Jag märkte att de sökte lite kontakt men tänkte att jag absolut inte orkar med nåt sånt sista kvällen.

När jag kommer tillbaks från toan sitter dem där. Nina och en kille från gänget med varsina hästhuvuden. De var på besök på något business thing från Madrid och detta var deras sista kväll att fira.

Jaja, tänkte vi och hade vääärldens roligaste kväll med det gänget. En kille som tydligen var någon spansk tv stjärna blev så kär i mig att han friade på plats haha. Jag sa självklart nej och tyckte det var en kul grej, sen åkte vi tjejer hem rätt skapligt och sov inför morgondagens resa. Varpå jag vaknar upp med ca 10 missade meddelanden från två av killarna från gänget. WTF tänkte jag och tänkte att det var lite väl desperat.


Han sa att han bokat ett sista minuten flyg till sverige och ville gå på dejt ikväll med sin ”future wife”. Wtf sa jag och ljög ihop någon story om att vi absolut inte kunde ses.

Utan att gå in på för mycket onödiga detaljer. Fy fasen vad läskig. Han verkade vara hur normal kille som helst. Två mediabolag, tidigare haft ett förhållande med en söt tjej i 7 år han brutit upp med 6 månader tidigare till att visa sig vara värsta psykopaten. Jag hade inte ens gett honom mitt nummer och helt plötsligt spamade han både min instagram, facebook och whatsapp.

BLOCKED .

Jag tänkte ju dessutom mest på Tobi.

Write a comment