BARCELONA


Plötsligt händer det. Ett samtal från Mr T när jag strosade på stan efter nya träningskläder. ”Ska vi inte åka till Barcelona om två veckor? Jag har lite semester snart”. Jo lätt svara jag och skrattade för mig själv högt. Vem fasen vågar åka iväg en vecka på en dejt, dela rum med en man man aldrig varit närmre än en snabb puss in i en taxi förr?

Jo uppenbarligen jag. Och han. Det fanns liksom aldrig en tanke på att det kunde bli awkward eller jobbigt. Det kändes bara som att vi båda är rätt simpla att ha att göra med och att jag oavsett vad skulle haft en riktigt kul resa. Så vi bokade biljetterna och sågs där.

Shit vad det händer mycket nu. Från att bråka med sitt ex i ett år och bli mer och mer bitter var dag som gått, spenderat hundra tusentals kronor på parterapi till att sitta och le större än någonsin på ett flygplan mot nya äventyr. Den här sommaren kommer bli bra!


Framme i Barcelona tog jag en taxi till ett fint hotell som Tobi bokat där han mötte mig med ett stort leende i lobbyn. Jag vågade inte riktigt vara en jobbig instagram tjej så tyvärr tog jag inte så många bilder. Vi satt mest och spenderade tiden på taket och drack Aperol Spritz, som jag skulle göra en hel del denna sommaren.

Lite senare gick vi till en tapas restaurang och hade en trevlig kväll med lite rött.


De första dagarna strosade jag runt i stan utan smink. Så trygg var jag i mig själv när jag träffade Mr T. Jag var fri och var inte skyldig någon något förutom mig själv.

Det byttes hotell och spenderades endel tid vid SOHO house strand.

Tre dagar tog det. Sen tappa jag tålamodet och vi började bråka haha. Inte för att någon gjort något fel utan för att jag tyckte att Mr T helt plötsligt gav ifrån sig lite andra vibes än jag tidigare märkt av. Brukade han göra såhär? Vem är jag för honom? En sommarkatt?

Alla mina rädslor förvandlades inom en timma till en trygghet. Han vände tvärt och fick mig på helt andra tankar igen. Han kanske faktiskt menar allvar med mig.Spännande. Så mycket nya intryck, upp och ner, fram och tillbaka. Omtumlande men samtidigt något omöjligt att inte bli intresserad av. Vad var det här egentligen? Jag som precis blivit singel, och jag älskade ju att inte ha någon annan än mig själv att tänka på.

Han bor på andra sidan jordklotet, hur fasen ska det här lösa sig? Kommer vi ses igen? När?

Så många frågor.

Dessutom har jag varit så spontan att jag typ lagt ut på min instagram att jag är utomlands med en snubbe, så de killar som kanske trodde de skulle få gå på en dejt hemma kan nog känna sig bortvalda nu. Snacka om att co*k blocka sig själv haha.

Write a comment